Activitats

Acostarem l’activitat investigadora de l’IIS La Fe a la societat. L’objetciu és impulsar la divulgació de la investigació biomèdica per a generar un clima favorable, comprensió i per a millorar la cultura científica de la societat.

Participant en les activitats, tots guanyem. Volem involucrar la societat representada per diferents col.lectius per que tinguen contacte directe amb la investigació: pacients, familiars, educadors, estudiants, col.lectius socials i empreses, així com als investigadors en el seu paper de divulgadors de la Ciència.

Tallers

Connectem investigadors i pacients en una jornada de treball per a debatre sobre els principals avenços en les investigacions, per a exposar les dificultats i expectatives, consultes idubtes de cada col.lectiu i per a intentar arribar a conclusions per a millorar la relació entre la ciència i la societat des del punt de vista de la investigació i dels pacients.

Temporalment no disponible.

NIT EUROPEA DELS INVESTIGADORS

Per tercer any consecutiu i al mateix temps que en altres 371 ciutats europees, l’IIS La Fe obri les portes i presenta la ciència de prop amb continguts molt interessants. Vos farem arribar la ciència a casa, vos contarem els projectes en els que estem treballant i vos presentarem als investigadors i investigadores que fan la ciència d’un hospital.

Informació: comunicacion@iislafe.es

Data per confirmar

SEMANA DE LA CIÈNCIA: LA CIÈNCIA DE PROP

Temporalment no disponible

Informació: comunicacion@iislafe.es

Data per confirmar

CONVOCATORIA D'AJUDES LA CIÈNCIA DE PROP

LA CIÈNCIA DE PROP és una convocatòria interna d'ajudes a la investigació promoguda per l’IIS La Fe. L'objectiu és implicar el públic general en les activitats pròpies de la gestió de la investigació científica, com ara l'anàlisi i repartiment dels fons econòmics per a projectes d'investigació, donant protagonisme a la societat en la presa de decisions sobre les iniciatives i prioritats de la investigació.

DIA INTERNACIONAL DE LA XIQUETA I LA DONA EN LA CIÈNCIA

El Dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència se celebra l'11 de febrer. Va ser proclamat en 2015 per l'Assemblea General de les Nacions Unides per a aconseguir l'accés i la participació plena i equitativa en la ciència per a les dones i les xiquetes i aconseguir la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones i les xiquetes.

Activitats realitzades