Avís legal

Actualització de la informació i contingut

La informació que apareix en el Portal és la vigent en la data de la seua última actualització. L'Institut d'investigació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe (d'ara endavant IIS La Fe) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d'aquest Portal, podent limitar o no permetre l'accés a aquest website.

En cas de detectar algun error en aquesta pàgina li preguem siga notificat a través de l'adreça de correu electrònic comunicacion@iislafe.es.

Navegació accés i seguretat

L'accés i navegació del Portal suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ell. L'IIS La Fe realitza els màxims esforços per a oferir la navegació en les millors condicions i evitar els perjudicis que pogueren ocasionar-se durant la mateixa.

Aquest portal ha sigut dissenyat per a suportar els navegadors Internet Explorer 8 i superiors, Mozilla Firefox i Google Chrome. L'IIS La Fe no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol naturalesa, que pogueren ocasionar-se als usuaris per la utilització d'altres navegadors o versions per als quals ha sigut dissenyat el Portal.

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual d'aquest Portal, el seu disseny i els seus continguts, són titularitat de l'IIS La Fe, excepte expressa identificació d'una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació vigent sobre propietat intel·lectual. Les fotografies del Portal no són d'ús lliure.

L'IIS La Fe es reserva la possibilitat d'exercir les accions legals que corresponguen contra els usuaris que violen o infringisquen els drets de propietat intel·lectual.