Notícies

L’IIS La Fe celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

L’IIS La Fe ha volgut afegir-se a la celebració d'aquest dia amb la convocatòria d'un concurs de dibuix en el qual xiquets i xiquetes han presentat les seues propostes sobre "Què es per a tu una científica?".

El Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència va ser proclamat en el 2015 per l'Assemblea de les Nacions Unides amb la finalitat d'aconseguir l'accés i la participació equitativa de les dones i la xiquetes en la ciència, per a treballar per a aconseguir la igualtat.

En aquesta línia de trencar estereotips cal destacar que en l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe, el 73% del personal investigador són dones. De fet, d'un total de 347 professionals investigadors, 252 són dones.

Els dibuixos estaran exposats en l’IIS La Fe fins al divendres 14 i després de votació popular s'establirà qui són els guanyadors.

Aquesta acció està dins del projecte 'El teu hospital investiga-La Ciència de prop', liderat per l'Àrea de Comunicació i Difusió de la Ciència i per l'Àrea Científica de l’IIS La Fe i finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).