Què és THI?

THI és un pont entre la ciència i la societat. Des de l’IISLAFE, obrim les nostres portes, els nostres laboratoris i els nostres projectes a la participació de la ciutadania. La investigació biomèdica busca solucions per a millorar la salut de les persones i volem incloure a tota la societat en el procés de presa de decisions científiques, sota els criteris de la investigació i la innovació responsable.

¿Qui és THI?


Som investigadors, personal de plataformes científic-tecnològiques, comunicadors i gestors de la ciència de la mà d'estudiants, docents, pacients, col·lectius socials, culturals, professionals, empreses... en definitiva, tots els que ens beneficiem dels avanços de la investigació.

¿Què fem a THI?


Gràcies al suport de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT), THIha reunit sota una mateixa marca totes les activitats de divulgació i participació de la societat. Jornades de portes obertes, visites de diferents col·lectius, reunions entre pacients i investigadors i una convocatòria de finançament de projectes d'investigació en la qual la societat tindrà un paper protagonista en la presa de decisions científiques. Impulsar la divulgació i informació de l'activitat científica biomèdica amb la finalitat de generar un clima favorable, comprensió i millorar la cultura científica de la societat.

¿Què és l’IIS LA FE?


L'Institut d'Investigació Sanitària La Feés l'àmbit d'investigació biomèdica creat entre l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, el Consell Superior d'Investigacions Científiques, la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari La Fe de la Comunitat Valenciana i la Fundació IVI. Impulsa, promou i fomenta la investigació d'excel·lència, el coneixement científic i tecnològic i la seua posterior translació al sector productiu, així com la docència i la formació.